Üres

Összesen: 0 Ft

Sövénykúti kézműves kecsketej szappan

Kecsketejfürdő termékcsalád

Felhasználási feltételek

 

Jogi nyilatkozat
 
 Kiss Mihály oldalai használatának feltételei
 
Szerzői jogok
Kiss Mihály oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Kiss Mihály előzetes írásbeli engedélyével történhet.
 
Általános felelősség korlátozás
Kiss Mihály oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Kiss Mihály oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - például webhosting szolgáltatás - melyekkel kapcsolatban Kiss Mihály a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)
 
Adatvédelem
Kiss Mihály minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja Kiss Mihály-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat  Kiss Mihály az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.
 
Kockázat
Kiss Mihály szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Kiss Mihály-t semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
 
Kérjük, hogy Kiss Mihály oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!
 
Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az sovenykut@freemail.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!
 
Kiss Mihály
 
Cím: 3418 Szentistván Ady Endre utca 2.
Telefon: (+36) 30 597-8727
facebook: Sövénykúti Kézműves Kecsketej Szappan